Showbiz

Një premierë e mbushur me yje e filmit “Red Notice”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Në Los Angeles u shtrua qilimi i kuq me rastin e premierës glamuroze të filmit të ri të Netflixit, Red Notice”. Të pranishëm me këtë rast ishin edhe tre aktorët protagonist, Dwayne “The Rock” Johnson, Gal Gadot dhe Ryan Reynolds.

Johnson para gazetarëve të pranishëm tha se kompania e tij e produksioneve “Seven Bucks”, më nuk do të përdorë armë të vërteta në sheshin e xhirimeve, kjo pas tragjedisë që ndodhi në xhirimet e filmit “Rust”, që rezultoi me vdekjen e kinematografes, Halyna Hutchins.