Showbiz

Cardi B do ta prezantojë ceremoninë “American Music Awards”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Gjatë karrierës së saj, Cardi B i ka fituar pesë shpërblime “American Music Awards” dhe ka performuar në këtë ngjarje. Hapi i radhës do të jetë prezantimi i ceremonisë.

Rep artistja e njohur për hite të tilla si “Bodak Yellow” dhe “Money” është caktuar si prezantuese e shout, fituesit e së cilit përcaktohen nga votat e publikut, dhe që transmetohet live nga Los Angelesi më 21 nëntor në kanalin “ABC”.