Showbiz

Premiera plot glamur e filmit “Las Night in Soho” në Los Angeles

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktoret, Anya Taylor-Joy dhe Thomasin McKenzie, shkëlqyen të veshura me fustane ngjyrë metalike në premierën e filmit të tyre të ri, “Last Night in Soho”, teksa të buzëqeshura dhe të kapura dorë për dore parakaluan mbi qilimin e kuq të shtruar me rastin e kësaj ngjarjeje në Los Angeles.

Para gazetarëve të pranishëm, Taylor-Joy tha se ato nuk kishin planifikuar të vishen pothuajse njësojë, por i vjen mirë ta shoh që shoqëria dhe afërsia mes tyre, e zhvilluar në sheshin e xhirimit të filmit, vazhdon të qëndrojë e fuqishme edhe sot.