Showbiz

Fëmijët nuk e dinë se babai është yll i “The Hangover”

 

Fëmijët e aktorit Zach Galifianakis mendojnë se ai është bibliotekist. Ylli i filmave “Muppters” dhe “The Hangover” ka thënë se dy djemtë e tij nuk e kanë idenë se çfarë punon babai i tyre.

“Fëmijët e mi mendojnë se jam bibliotekist diku. Ata nuk e dinë “se jam aktor”. Mendojnë se jam asistent i bibliotekistit diku në qytet”, ka thënë aktori 52-vjeçar për djemtë shtatë dhe katërvjeçar, të cilët i ka me bashkëshorten Quinn Lundberg.