Showbiz

E bija nuk e duronte kontrollin e rreptë të Madonnas

 

E bija e Madonnas ka thënë se i duhej “pavarësi e tërësishme” nga nëna që kontrollonte gjithçka. Lourdes Leon ishte shumë e lumtur që vetë arriti të paguante kolegjin dhe apartamentin, sepse nuk donte që nëna e saj e famshme të ketë kontroll mbi të. Lourdes Leon ka thënë se së bashku me vëllezërit dhe motrat, Rocco, David, Mercy dhe binjaket Estere dhe Stella – janë rritur në kujdes të madh sepse krijuesja e hitit “Ray of Light” ishte e vendosur që të rriste fëmijët krejt ndryshe.

“Nuk ia kemi lëshuar dorën familjes. Natyrisht, jam rritur me privilegj ekstrem. Askush nuk e mohon këtë, por mendoj se nëna ime i pa krejt fëmijët e të famshmëve dhe thoshte: ‘Fëmijët e mi nuk do të jenë kështu’”, ka thënë e bija e Madonnas.