Showbiz

Elba thotë se fama nuk është aq e mirë siç duket

 

Aktori i njohur britanik, Idris Elba, ka thënë se fama nuk është e mirë ashtu siç shihet nga bota e jashtme. Ylli i filmit të ri “Suicide Squad” ka insistuar se gjersa pamja e superyllit duket e mrekullueshme, kjo gjë e ka kufizuar jetën e tij. Ka shtuar se nuk mund të dehet apo të grindet me dikë, sepse duhet të jetë shembull i mirë për të tjerët.

“Është gjë e mrekullueshme nga jashtë, por ka shumë gjëra që ndodhin, që në sy të publikut nuk janë të mira. Nuk më lejohet thjesht të dal dhe të dehem, apo të ndihem keq të nesërmen. Pjesë e detyrës është që të jesh shembull”, ka thënë aktori Elba.