Showbiz

Debutim i mirë i filmit “No Time To Die” në arkat filmike të Amerikës Veriore

 

Filmi i fundit që e sjell aktorin Daniel Craig në rolin e agjentit James Bond, i ka arkëtuar 56 milionë dollarë në javën e parë të shfaqjes nëpër kinematë e Amerikës dhe Kanadasë.

Pas 18 muaj vonese të lansimit si pasojë e pandemisë, “No Time to Die”, më në fund debutoi në arkat filmike të Amerikës Veriore. Dhe projekti në të cilin aktori britanik, Daniel Craig, për herë të fundit e portretizon agjentin 007, arriti t’i fitojë gjithsej 56 milionë dollarë nga shitja e biletave brenda një jave të vetme. Kështu, “No Time To Die” me lehtësi arriti të pozicionohet në vendin e parë të arkave filmike.