Showbiz

Pink, këngëtarja më e dëgjuar e shekullit 21 në Britani të Madhe

 

Pink është emëruar këngëtarja femër më e dëgjuar në shekullin 21, në Britani të Madhe, sipas një liste të përpiluar nga kompania e licencimit të muzikës, PPL.

Renditja u përpilua nga të dhënat e përdorimit të muzikës dhe transmetimit nga radio stacionet dhe kanalet televizive në Mbretërinë e Bashkuar.