Showbiz

Justin Bieber i futet biznesit të prodhimit të marihuanës

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngëtari i njohur kanadez, Justin Bieber, po i futet biznesit të kanabisit. Ai ka filluar të bashkëpunoj më një kompani për prodhimin e cigareve të marihuanës të quajtura, “Peaches”, sipas një prej këngëve të tija më të suksesshme.

Kompania e kanabisit me bazë në Los Angeles, “Palms Premium”, e paralajmëroi bashkëpunimin me yllin e muzikës pop përmes një postimi në Instagram, duke e quajtur produktin e krijuar së bashku një “linjë e limituar” e cigares me marihuanë, e cila do të shitet në California, Nevada, Massachusetts dhe Florida.