Showbiz

“BTS” shënon rekord të ri me këngën “My Universe”

 

Grupi i njohur i muzikës K-Pop, “BTS”, ka shënuar rekord të ri teksa kënga e tyre e re, “My Universe”, e cila vjen në bashkëpunim me rok grupin “Coldplay”, arriti të debutojë në pozitën e parë të toplistës “Billboard Hot 100”

Bashkëpunimi mes “BTS” dhe “Coldplay” me titull, “My Universe”, arriti të shënojë suksese të jashtëzakonshme me t’u publikuar, gjë që edhe pritej marrë parasysh bazën e madhe të adhuruesve që e gëzojnë këto dy grupe të njohura anembanë globit.