Showbiz

“Venom 2” po i kryeson arkat filmike të Amerikës Veriore

 

“Venom: Let There Be Carnage” debutoi me sukses të jashtëzakonshëm në arkat filmike të Amerikës Veriore, duke u pozicionuar në vendin e parë të listës falë 90 milionë dollarëve të fituara. Njëkohësisht, filmi e ka shënuar hapjen më të mirë nëpër kinema prej fillimit të pandemisë. “Venom: Let There Be Carnage”, ishte planifikuar të fillojë së shfaquri nëpër kinema nga 2 tetori vitit 2020, por për shkak të pandemisë studioja filmike prapa këtij projekti me buxhet të lartë, “Sony Pictures”, ishte dashur ta shtyjë atë disa herë. Në film, Tom Hardy e përsërit rolin e Venomit krahas personazhit të keq Carnage, i cili në këtë vazhdim portretizohet nga aktori Woody Harrelson. Krahas tyre në film luajnë edhe aktorë tjerë yje, si Stephen Graham, Naomie Harris dhe Michelle Williams.