Showbiz

Stanley Tucci ka folur për eksperiencën me sëmundjen e kancerit

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Derisa po e promovonte librin e ri, “Taste: My Life Through Food”, Stanley Tucci, zbuloi se ishte duke e marrë veten pas trajtimit nga kanceri, gjatë xhirimeve të emisionit të ri për kanalin “CNN” me titull, “Stanley Tucci: Searching for Italy”.

Aktori i filmave “Big Night” dhe “Devil Wears Prada”, ka dhënë më shumë hollësi të betejës së tij me kancerin, në një intervistë ekskluzive për të përditshmen “New York Times”, duke shpjeguar se si kjo sëmundje ka ndikuar në jetën e tij.