Showbiz

Aktoret Lawrence dhe Schumer protestojnë kundër ligjit që e ndalon abortin

 

Të shtunën u mbajtën disa Marshime të Grave anembanë Amerikës, me ç’rast u protestua kundër kufizimeve të abortit, në veçanti një ligji të ri të Teksasit që ndalon abortet pas gjashtë javësh të shtatzënisë.

Ky ligj po ashtu i lejon qytetarët privat ta padisin këdo që besojnë se ka ndihmuar apo e ka përkrahur abortin.