Showbiz

Amy Schumer i është nënshtruar një operacioni të rëndë

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja e njohur komike, Amy Schumer, ka zbuluar së fundmi se i është nënshtruar operacionit për trajtimin e sëmundjes së njohur me emrin Endometriosis, dhe si rezultat mjekët ia kanë larguar mitrën dhe apendiksin.