Showbiz

Platforma “Disney+” po bëhet gati për lansimin e serialit “Hawkeye”

 

“Hawkeye” titullohet mini-seriali i ardhshëm amerikan i krijuar nga, Jonathan Igla, për platformën “Disney+”. Ai e rrëfen historinë e superheroit të bazuar në librat komik “Marvel”, Clint Barton, ndryshe i njohur me emrin Hawkeye.

Ky do të jetë projekti i pestë me radhë i Universit Kinematik Marvel, i cili e vazhdon historinë e filmave të famshëm me superheronj dhe zë vend pas ngjarjeve në filmin e vitit 2019, “Avengers: Endgame”.