Showbiz

Camila Cabello e kujdesshme ndaj shëndetit mendor

 

Ylli i njohur i muzikës, Camila Cabello, ka deklaruar se nuk do ta lejojë kurrë punën që të ndikojë negativisht në shëndetin e saj mendor.

Pop këngëtarja 24-vjeçare e filloi karrierën si anëtare e grupit, “Fifth Harmony”, i themeluar në vitin 2012 në shoun “The X Factor”, dhe pas pothuajse një dekade eksperiencë në industrinë e muzikës, Cabello thotë se ka mësuar t’i jep përparësi shëndetit të saj mendor dhe ta vendos veten në radhë të parë.