Showbiz

“Don’t Look Up” filmi i Netflixit i mbushur me aktorë yje

 

Filmi i ardhshëm i platformës Netflix, “Don’t Look Up”, fokusohet në një tjetër katastrofë që lidhet me gjithësinë, por kësaj radhe Toka dhe mbarë njerëzimi rrezikohen nga një kometë.

Filmi e trajton historinë e dy astronomëve të panjohur të portretizuar në film nga yjet e hollywoodit, Leonardo DiCaprio dhe Jennifer Lawrence, të cilët e zbulojnë këtë problem i cili mund të rezultojë me një katastrofë globale, por për fat të keq të tyre, askush nuk iu beson, përfshirë këtu edhe presidenten e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e cila në film portretizohet nga, Meryl Streep, dhe djali i saj i bezdisshëm që shërben si shef i stafit presidencial, e i cili në film luhet nga Jonah Hill.