Showbiz

Johnny Depp ndihet i bojkotuar nga Hollywoodi

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori 58-vjeçar, Johnny Depp, është i frustruar që studioja “MGM” po refuzon ta lansojë filmin e tij të ri, “Minamata”, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe mendon që situata e pakëndshme dhe e komplikuar të cilën e ka kaluar me ish-gruan, Amber Heard, e cila e akuzoi atë për dhunë familjare, spekulime këto të cilat aktori i ka refuzuar vazhdimisht, është lejuar ta dëmtojë karrierën e tij.

Duke folur për filmin e ri, i cili e rrëfen historinë e fotografit William