Showbiz

Billie Eilishit nuk i pëlqen të rrijë vetëm

Foto: Instagram/Billie Eilish
Foto: Instagram/Billie Eilish
 

Këngëtarja me famë botërore, Billie Eilish, nuk ka dëshirë të qëndroj vetëm. Ylli i hitit “Everything I Wanted” e pranon se i pëlqen të ketë “autonomi”, por me të vërtetë e humb kontrollin kur mbetet vetëm dhe ka shumë frika të çuditshme dhe irracionale, kështu që në të shumtën e rasteve preferon të jetë pranë prindërve të saj.

“Mua me të vërtetë nuk më pëlqen të qëndrojë vetëm. Më pëlqen të kem autonomi por tmerrohem kur mbes e vetme. E urrej vetminë. Unë kam shumë persona të çuditshëm që më ndjekin kudo që shkoj dhe duan të më bëjnë keq. Po ashtu frikësohem nga terri dhe shpesh më shkon mendja që nën shtrat mund të ketë ndonjë përbindësh. Është e vërtetë që kam shumë frika të çuditshme dhe irracionale. Prandaj, pjesën më të madhe të kohës e kalojë në shtëpinë e prindërve. Thjeshtë i dua shumë ata dhe më pëlqen të qëndrojë në atë shtëpi”.