Showbiz

Matt Damon i lumtur për çiftin Ben Affleck dhe Jennifer Lopez

 

Aktori i njohur hollywoodian, Matt Damon, është jashtëzakonisht i lumtur për ribashkimin e çiftit, Ben Affleck dhe Jennifer Lopez.

Ylli 50-vjeçar i kinematografisë është gëzuar jashtë mase që miku dhe kolegu i tij nga filmi “Good Will Hunting” e ka ringjallur romancën me yllin e hitit “On the Floor”, sepse mendon që Affleck është një person shumë i mirë dhe i dashuri, i cili e Meriton lumturinë e botës.