Showbiz

Dua Lipa bën shqiponjën në Muzen “Gjergj Kastrioti- Skënderbeu”

 

Dua Lipa po qëndron për një vizitë disa ditore në Shqipëri, bashkë me familjen dhe të dashurin e saj, Anëar Hadid.

Dua gjatë ditës së shtunë ka vizutuar muzeun “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” në Krujë.