Showbiz

Eric Claptoni nuk do të këndojë aty ku publikut i kërkohet të jetë i vaksinuar

Foto: AP
 

Ikona britanike e rokut, Eric Clapton ka deklaruar se ai nuk do të performojë nëpër ngjarje në të cilat pjesëmarrësve u kërkohet që të jenë të vaksinuar kundër COVID-19.

Kryeministri britanik, Boris Johnsson ka deklaruar këto ditë se prova e vaksinimit do të kërkohet nëpër klube të natës dhe në koncerte të ndryshme, duke filluar nga shtatori i këtij viti.