Showbiz

Halima Aden: Industria e modës mund të jetë shumë shfrytëzuese

Foto: PA
 

Halima Aden, modelja myslimane e cila u bë e njohur për veshjen e shamisë të saj në pasarelë dhe në fotosesione, ka goditur industrinë e modës për shfrytëzimin e modeleve të reja nga kjo industri.

Aden u largua nga industria në nëntor të vitit 2020, duke përmendur komprometimin e besimit të saj dhe duke u ndjerë si një "pakicë brenda një pakice".