Showbiz

Doja Cat bënë thirrje për ndalimin e kritikave ndaj artistëve

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i muzikës rep, Doja Cat, është deklaruar kundër trendit të fundit për bojkotimin e të famshmëve, dhe insiston se kritikat ndaj artistëve duhet ndalur.

Bukuroshja 25-vjeçare e ka kritikuar ashpër trendin e fundit të rrjeteve sociale për t’i sulmuar të famshmit për ndonjë gabim që e kanë bërë, apo ndonjë mendim me të cilin fansat nuk pajtohen. Doja insiston se këto veprime janë të dëmshme për kulturën.