Showbiz

Në prag të 10-vjetorit të vdekjes së Amy Winehouse, babai i saj i kujton arritjet e së bijës

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Babai i këngëtares së ndjerë Amy Winehouse, Mitch, është i vendosur t’i kujtojë gjërat e bukura nga jeta e vajzës së tij.

Ylli i shumëshpërblyer i muzikës vdiq nga helmimi me alkool më 23 korrik të vitit 2011, kur ishte vetëm 27-vjeçare. Por, Mitch Winehouse insiston se dëshiron që vajza e tij të kujtohet nga publiku i gjerë, për sukseset që i ka arritur në karrierën e saj të shkurtër muzikore, dhe jo për problemet të cilët e shoqëronin jashtë skenës.