Showbiz

Will Smith së shpejti e publikon librin me kujtime “Will”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i filmit dhe muzikës, Will Smith ka bërë të ditura detaje rreth librit të tij të ardhshëm me kujtime, i cili titullohet “Will”.

Muzikanti dhe aktori i njohur i Hollywoodit, do ta publikojë këtë libër në Britani të Madhe në 9 nëntor të këtij viti.