Showbiz

Tre fëmijët donin të dëshmonin ndaj Pittit

Brad Pitt dhe Angelina Jolie
 

Aktorja, Angelina Jolie, ka pohuar se tre fëmijët që ka me ish-bashkëshortin Brad Pitt, po shpresonin të dëshmonin kundër tij në rastin gjyqësor për kujdestarinë e fëmijëve.

Jolie, 46-vjeçare, dhe Pitt, 57-vjeçar, të cilët finalizuan shkurorëzimin në vitin 2019, janë prindër të gjashtë fëmijëve, pesë prej tyre të mitur: Maddox, 19-vjeçar, Zahara, 16, Shiloh, 14, dhe binjakët Vivienne dhe Knox. Dokumentet e gjykatës nuk kanë treguar se kush prej fëmijëve kishte shprehur gatishmëri të dëshmonte kundër babait.