Showbiz

Selena tregon se si kujdeset për shëndetin mendor

 

Aktorja dhe këngëtarja, Selena Gomez, ka zbuluar se shëndeti i saj mendor është diçka për të cilën ajo punon “çdo ditë”. Duke folur për revistën “Stellar Magazine” gjatë kësaj jave, 28-vjeçarja ka thënë se ka disa mënyra me anë të të cilave i mban gjërat nën kontroll.

“Tani po ndihem mirë. Shëndeti mendor është diçka për të cilën punoj çdo ditë”, ka thënë këngëtarja për revistën. Ajo ka shtuar se mospërdorimi i mediave sociale, si dhe koha me familjen e saj, janë të domosdoshme. “Është e rëndësishme për mua të kem hapësirë dhe kohë me miqtë dhe familjen time. Kur jam me ta, përpiqem të jem vërtet e pranishme dhe thjesht ta shijoj momentin”, ka thënë ajo.