Showbiz

Reperi Polo G arrestohet pas publikimit të albumit

 

Reperi Polo G është arrestuar për akuzat se ka lënduar një polic, duke i rezistuar arrestimit me dhunë dhe sjellje të paligjshme. Të dhënat e burgut tregojnë se reperi, emri i të cilit është Taurus Bartlett, u dërgua në burg të shtunën me pesë akuza dhe u lirua pas disa orësh.

Departamenti i Policisë së Miamit lëshoi deklaratat e arrestit, në të cilat policët deklaruan se Bartlett, 22-vjeçar dhe disa të tjerë ishin ndaluar të shtunën dhe reperi përfundoi duke luftuar me policët. Në një nga dokumentet thuhet se njëri nga policët, që po përpiqej të prangoste Bartlettin, u godit disa herë.