Showbiz

Dr.Dre, një hap para shkurorëzimit

 

Reperi dhe producenti i njohur Dr.Dre është një hap para mbylljes së kapitullit të martesës me ish-bashkëshorten, Nicole Young.

Gjykata zyrtarisht e ka deklaruar Dre si beqar, pas muajsh të tërë beteje gjyqësore për martesën që kishte arritur në “pikën pa kthim”, ka raportuar tabloidi TMZ.