Showbiz

Nirvana rikthehet me muzikë, por mund të mos bëhet publike

 

Dave Grohl ka zbuluar se anëtarët që janë gjallë të grupit të njohur “Nirvana”, kanë regjistruar muzikë “vërtetë të mirë” së bashku – porse ka shumë gjasa që të mos e shohë dritën e diellit ndonjëherë.

Në një intervistë, Grohl ka treguar si ai dhe basisti Krist Novoselic bashkë me kitaristin e turneve të “Nirvanas” Pat Smear, ende takohen dhe herë pas here rezulton në krijimin e këngëve të reja, shkruan NME.