Showbiz

Vdes në moshën 74-vjeçare aktori Ernie Lively

 

Aktori Ernie Lively ka vdekur në Los Angjelos në moshën 74-vjeçare pasi ishte duke vuajtur nga komplikimet në zemër.

Aktori ka vdekur i rrethuar nga gruaja e tij dhe të gjithë fëmijët.