Showbiz

Dua Lipa është artistja më e dëgjuar e vitit 2020 në Britani të Madhe

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Këngët e yllit botëror të muzikës, Dua Lipa, janë dëgjuar më shumë se të cilitdo artist tjetër në radiot dhe televizionet britanike gjatë vitit 2020. Kjo falë suksesit të jashtëzakonshëm të albumit të saj të shumëshpërblyer, “Future Nostalgia”.

Duke e kryesuar këtë listë, Lipa e ka mundur edhe kampionin e kaluar, Ed Sheeran, i cili e ka gëzuar titullin e artistit më të dëgjuar në Britani të Madhe, nga viti 2017.