Showbiz

Miley Cyrus ka dëshirë të bashkëpunojë me këngëtaren Billie Eilish

 

Miley Cyrus në një intervistë të fundit ka folur për këngëtaren, Billie Eilish, dhe dëshirën e saj për të bashkëpunuar me yllin tinejxher të muzikës pop.

Cyrus gjatë karrierës së saj vazhdimisht ka bashkëpunuar me artistë të ndryshëm, si Stevie Nicks, Dua Lipa, Mark Ronson dhe Elton John.