Showbiz

“Coldplay” së shpejti vjen me koncert virtual në rrjetin social TikTok

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

“Coldplay” e ka paralajmëruar një koncert virtual në rrjetin social TikTok. Koncerti do të mbahet të hënën më 24 maj dhe ka për qëllim ta fushatën bamirëse “Red Nose Day”.

Koncerti do të transmetohet në llogarinë e bendit “Coldplay” në TikTok, pak ditë para mbajtjes së ngjarjes së përvitshme bamirëse “Red Nose Day”, e cila ka për qëllim t’i jap fund varfërisë tek fëmijët.