Showbiz

Angelia Jolie e ka të vështirë t’i ndihmojë 6 fëmijët e saj me detyrat e shtëpisë

Foto: AP
 

Angelina Jolie ka deklaruar se ishte sfiduese për të tu qëndronte pranë dhe t'i ndihmonte fëmijët e saj me detyrat e shtëpisë, në kohën kur shkollat u mbyllën për shkak të pandemisë me koronavirus.

Aktorja hollivudiane ka gjashtë fëmijë me ish-bashkëshortin, Brad Pitt: Maddox, 19 vjeç, Pax, 17 vjeç, Zahara, 16 vjeç, Shiloh 14 vjeç dhe binjakët Knox dhe Vivienne, 12 vjeç.