Showbiz

Princi Harry thotë se dëshiron ta ndërpresë “ciklin e vuajtjeve” për fëmijët e tij

 

Duka i Sussexit ka thënë se vendimin për tu larguar nga Pallati Mbretëror e ka marrë, për të “thyer ciklin” e “dhimbjes dhe vuajtjes” për fëmijët e tij.

Princi Harry, i cili është duke pritur një vajzë me bashkëshorten e tij Meghan, ndërkohë që ata kanë edhe një djalë të quajtur Archie, ka deklaruar se nuk dëshiron t’ua përcjellë pasardhësve të tij dhimbjen që ai ka përjetuar nga paraardhësit. Pavarësisht të gjithave, Harry ka deklaruar se nuk dëshiron të “drejtojë gishtin te askush” për ato që kanë ndodhur deri më tani.