Showbiz

Publikohen pamjet e para të filmit “Venom: Let There Be Carnage”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Fansat kishin kohë që po e prisnin lansimin e vazhdimit të dytë të filmit “Venom”, dhe tani më në fund kanë mundësi ta shohin personazhin e tyre të preferuar të bazuar në libra komik.

Vazhdimi i radhës i filmit “Venom”, i cili zyrtarisht e mban titullin “Venom: Let There Be Carnage”, ishte planifikuar të fillojë së shfaquri nëpër kinema nga 2 tetori vitit 2020, por për shkak të pandemisë studioja filmike prapa këtij projekti me buxhet të lartë, “Sony Pictures”, ishte dashur ta shtyjë atë disa herë.