Showbiz

Bebe Rexha publikon albumin e ri dhe këngën me videoklip “Break My Heart Myself”

Foto: Courtesy of Warner Bros. Records
 

Bebe Rexha ka publikuar të premten të gjitha këngët e albumit të saj më të ri “Better Mistakes”.

Bëhet fjalë për gjithsej 13 këngë, disa prej të cilave janë publikuar në versionin audio dhe video në muajt e kaluar, ndërkaq 9 prej tyre janë publikuar tek të premten.