Showbiz

Pesë filmat më të shikuar në arkat filmike të Amerikës Veriore

 

Në javën e parë të shfaqjes nëpër kinema, filmi “Mortal Kombat” i bazuar në videolojën e famshme me të njëjtin emër, arriti suksese të mira duke i pozicionuar në vendin e parë të arkave filmike në Amerikën Veriore. Brenda 1 jave të shfaqjes, ky projekt i arkëtoi gjithsej 23,3 milionë dollarë nga shitja e biletave nëpër kinema. Filmi flet për grup të ushtarëve me fuqi të jashtëzakonshme, të cilët përzgjidhen për të luftuar në “Mortal Kombat”, një betejë legjendare e cila do ta shpëtojë tokën. Në rolet kryesore të filmit vijë aktorët: Lewis Tan, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada, Jessica McNamee, Mehcad Brooks dhe të tjerë.