Showbiz

Florence Pugh do të luajë në filmin e ri të Netflixit, “The Wonder”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli i ri i kinematografisë, Florence Pugh është përzgjedhur të luajë në trilerin e ri psikologjik të platformës Netflix, “The Wonder”, i cili bazohet në librin me të njëjtin emër të autores Emma Donoghue.

Sipas “The Hollywood Reporter”, Pugh do ta portretizojë protagonisten Lib Wright, një infermiere angleze e cila në vitin 1859 udhëton drejt një fshati të vogël në Irlandë. Atje ajo bëhet dëshmitare e një rasti të çuditshëm, kur një vajzë 11-vjeçare arrin të jetojë me muaj të tërë pa ngrënë ushqim. Derisa vajza e quajtur Anna O’Donnell, fillon të rrëmbejë vëmendje nga mediat dhe turistët, ajo dhe Libi përfundojnë duke ia ndryshuar jetën njëra-tjetrës.