Showbiz

Flaka Krelani pushton ballinën e revistës amerikane “My New York”

Flaka Krelani pushton ballinën e revistës amerikane “My New York”
Foto: My New York
 

Këngëtarja kosovare, Flaka Krelani, e cila që një vit ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka arritur të pushtojë edhe ballinën e njërës prej revistave të famshme atje.

Bëhet fjalë për revistën “My New York” dhe këngëtarja 31-vjeçare do të shfaqet në numrin e muajit maj të saj.