Showbiz

Filmi i James Bondit “No Time To Die” vjen në shtator me premierë 10 milionë funtesh

 

Filmi i James Bondit “No Time To Die” thuhet se do të ketë premierën më të madhe botërore në shator të këtij viti.

Sipas raporteve të MGM-së dhe prodhuesve të filmit, tashmë janë ndarë 10 milionë funta për ngjarjen e madhe e cila do të mbahet në Mbretërinë e Bashkuar.