Showbiz

John Cena, vëllai i Dieselit “i dërguar prej Walkerit” në filmin e ri “F&F9”

John Cena, vëllai i Dieselit “i dërguar prej Walkerit” në filmin e ri “F&F9”
 

Aktori Vin Diesel ka thënë të enjten se kolegu i tij i ndjerë Paul Walker e ka dërguar John Cenan për ta takuar në sheshxhirimin e filmit më të ri “Fast & Furious 9”.

Aktori 53-vjeçar së fundmi ka qenë i ftuar për një intervistë me Nate Burlesonin në emisionin “Extra”, me qëllim të promovimit të filmit të ardhshëm aksion, dhe ka shpalosur disa hollësi lidhur me vendimin e WWE-së për angazhimin e aktorit.