Showbiz

“Canción Bonita” kënga e re e dyshes Ricky Martin dhe Carlos Vives

 

Bashkëpunimi i parë i këngëtarëve Ricky Martin dhe Carlos Vives, titullohet “Canción Bonita” apo thënë në shqip “Kënga e bukur”.

Me një melodi e cila sjell gëzim, të bënë të vallëzosh dhe transmeton energji pozitive, kënga ka për qëllim t’i festojë rrënjët e Martinit nga Puerto Rico dhe ato të Vivesit i cili vjen nga Kolumbia, si dhe e fton publikun dhe gjithë komunitetin latin që të ndihen krenarë me prejardhjen e tyre.