Showbiz

Filmi “Army of the Dead” së shpejti në Netflix

Filmi “Army of the Dead” së shpejti në Netflix
 

Platforma Netflix e ka publikuar një version të zgjeruar të trilerit të filmit të ardhshëm, “Army of the Dead”.

Ky projekt i vjen me regji dhe skenar të Zack Snyderit, ndërsa në rolet kryesore i sjellë aktorët: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Tig Notaro, Raúl Castillo, Michael Cassidy dhe të tjerë.