Showbiz

Sezoni i fundit i “Luciferit”, shumë më ndryshe nga të tjerët

Sezoni i fundit i “Luciferit”, shumë më ndryshe nga të tjerët
Foto: Netflix
 

Producenti i serive “Lucifer” ka thënë se sezoni final i tij do të jetë “shumë ndryshe” nga sezoni i kaluar.

Joe Henderson në intervistë me “wordballoon” ka thënë se e do sezonin 5B dhe atë të gjashtit “në mënyra të ndryshme”, duke sqaruar se: “Sezoni 5B është epik; sezoni 6 është i ëmbël dhe personal. Unë nuk di as se si t’i krahasoj ato”.