Showbiz

Ngjarja më e madhe e modës “Met Gala” do të mbahet sivjet në shtator

Ngjarja më e madhe e modës “Met Gala” do të mbahet sivjet në shtator
 

Yjet e muzikës dhe filmit do të mund të mblidhen këtë vit në ngjarjen më të madhe të modës dhe stilit, në “Met Gala 2021”.

Ngjarja e cila organizohet çdo vit e ku paraqiten dizajnet më unike të dizajnerëve më të famshëm botërorë pritet të mbahet më 13 shtator, ndërkohë që zakonisht është mbajtur të hënën e parë të muajit maj, bënë të ditur Page Six.