Showbiz

Legjenda e serisë “Only Fools and Horses” kritikon komeditë moderne

Legjenda e serisë “Only Fools and Horses” kritikon komeditë moderne
 

Legjenda e serisë komike “Only Fools and Horses”, John Challis, i ka kritikuar komeditë moderne, duke i cilësuar ato si “cinike” dhe pa fije humori.

Aktori 78-vjeçar, që e ka luajtur rolin e shitësit të veturave Boycie në komedinë ikonike të BBC-së, ka thënë se i rikujton ditët e komedive klasike si “Fawlty Towers” – dhe ka pranuar se e ka vështirë të gjejë humor në seritë e reja.