Showbiz

U caktohen 30 vjet burgim sulmuesve të armatosur në rastin e Ibrahim Tatlisesit

Foto: CNN
 

Ka përfunduar çështja gjyqësore ndaj Abdullah Uçmakut dhe të tjerëve, të cilët më 14 mars 2011 patën plagosur me armë zjarri këngëtarin e famshëm turk, Ibrahim Tatlises dhe përcjellësit e tij.

Gjykata e Lartë turke i ka shqiptuar dënimin me 30 vjet burgim për “vrasje në tentativë me paramendim” atij dhe dy të tjerëve, raporton CNN Turk.